Köszöntő - Naturizmus

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014.02.23.
16:21

Írta: natb

Köszöntő

intro_1393168850.jpg_1280x857

"Imádom a meztelenséget. A szívem mélyén igazi naturista vagyok." - Robbie Williams

A naturizmus vagy nudizmus azt jelenti, hogy emberek meztelenül vannak együtt, olyan tevékenység végzése közben, amelynél a meztelenséget a nem naturisták illetve nem nudisták nem tartják feltétlenül szükségesnek.
Azokat az embereket, akik a naturizmust vagy nudizmust gyakorolják, naturistáknak vagy nudistáknak nevezik. Némelyek úgy hiszik, hogy más emberekkel meztelenül együtt lenni szükségképpen mindig szexuális töltetű, és hogy a nudizmus erkölcsileg rossz vagy pornográf. A naturisták széles körben elutasítják ezt a nézetet.
Tipikus naturista tevékenységek a napozás és a sport, de számos naturista munka és hasonlók közben is jobban szeret meztelenül lenni, amikor csak a hőmérséklet és a társas helyzet lehetővé teszi (ideértve azt is, ha egyedül van).

A blog célja, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertesse a naturizmus szépségeit, filozófiáját. Bármilyen kérdésed, véleményed van, folyamatosan várjuk a bejegyzések alatt kommentként. Jó szórakozást kívánunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr945828498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása