Velvet: Tíz nudista vízpart Magyarországon - Naturizmus

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2014.07.13.
11:10

Írta: natb

Velvet: Tíz nudista vízpart Magyarországon

3111_1405242466.jpg_853x640

Gárdonyban, a szlovák határnál, Délegyházán, Szegeden, Csepelen, Debrecen mellett és a Balatonon is lehet meztelenül úszni, napozni. Van, ami csak szabadstrand, de akadnak kempingek, strandok is.

Tele az ország nudistastrandokkal, igaz, ott még nem tartunk, hogy egy város közepén is lehessen topless napozni, mint Münchenben. Nehéz az internetről összekukázni, hogy pontosan hol is lehet meztelenkedni szabadtéren.

A cikk egészében ide kattintva olvasható a Velvet oldalán

2 komment

Címkék: cikkajánló strand

A bejegyzés trackback címe:

https://naturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr746504487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pifpaf 2014.07.13. 22:34:06

Az meg is látszik a térképen, hogy bárki szabadon szerkesztheti. Vagy ez még a szerzők gondos munkáját dicséri? A Szikit légvonalban csak néhány kilométerrel sikerült arrébb tenni a szatymazi gyümölcsösök közé, de a délegyházi strand vajon milyen megfontolásból került a Dunántúlra? Ha már térképet készítenek, miért nem teszik azt pontosan?
Az se világos, mitől korhatáros a cikk. A naturizmus eleve nem korhatáros műfaj, de azon az egy képen, ami a cikkhez tartozik, még azt se lehet látni, hogy a figurán van-e ruha.

pucros 2015.04.04. 21:25:41

Az hagyján hogy korhatáros, de mit keres a szex rovatban?
süti beállítások módosítása