Hazai naturista helyek árai, programjai 2015 - Naturizmus

Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015.04.04.
14:42

Írta: natb

Hazai naturista helyek árai, programjai 2015

Április elején még az idő hűvös, ráadásul az utóbbi napokban viharos szél keserítette meg az életünket, körülnézve már látjuk, hogy a tavaszt nem lehet megállítani. A fák rügyeznek, a virágok nyílnak, úgyhogy itt az ideje, hogy átgondoljuk, hogy nyáron milyen naturista programokon szeretnénk részt venni.

A következő bejegyzésben összeszedtem nektek a nagyobb magyarországi naturista helyek idei programjait, árait.

programok2015-illusztracio.jpgKép forrása: natours.hu

A listába az elérhető öt legnagyobb naturista helyet válogattam össze. A szegedi Szikszósfürdői Naturista strand és kempinget (SZIKI), a szigetmonostori Naturistaszigetet, a délegyházi Naturista Oázis Kempinget, és a két Balatontourist által üzemeltetett naturista kempinget a Levendulát Balatonakalin, és a Berény Kempinget Balatonberényen.

Árak

A 2015-ös belépők árait az alábbi táblázat foglalja össze. Sajnos az Oázis kemping esetében a honlapon egyelőre a következő szöveg található csak "A díjtáblázat a tavaszi Közgyűlés döntése után kerül meghirdetésre.", így róluk még nincs adat. Amint meglesznek az árak frissülni fog a táblázat.
Az árak főszezonra vannak megadva (ahol ez elkülönül), illetve tájékoztató jellegűként vegyétek figyelembe, hiszen a legtöbb helyen még különféle kedvezmények is elérhetők, amiket nehéz lett volna egy táblázatba gyűjteni. A táblázatban csak a leggyakoribb szolgáltatások szerepelnek, szinte minden kempingnek van ezen felül extra kínálata, például van ahol faházak is rendelkezésre állnak, vagy lakókocsit lehet bérelni, stb. Mindenképpen tanulmányozzátok a kempingek honlapját is.

arak2015.jpg

*Áramhasználattal

Az árakhoz ne felejtsétek el hozzászámítani az üdülőhelyi adót, illetve sok helyen kedvezményt kaphattok akkor, ha tagjai vagytok valamilyen naturista szervezetnek.

Programok

A Naturista sziget és a SZIKI már közzé tette idei programjait, az Oázis kemping esetében csak a "A kérdőíves felmérés alapján az MNE Elnöksége a márciusi ülésen dönt a program javaslatról. A program akkor lesz végleges, ha azt az MNE tavasszal tartandó rendes éves Közgyűlése elfogadta." feliratot találtam a honlapjukon. A balatoni kempingek esetén a Programok menüpont üres volt. Lássuk viszont azokat a programokat időrendi sorrendben, amik már megvannak:

programok2015.jpg

Későbbiekben a cikket folyamatosan frissítem, amint új információk birtokába jutok!

1 komment · 1 trackback

Címkék: szavazás strand kemping

A bejegyzés trackback címe:

https://naturizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr717338814

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lassan amúgy is esedékes lesz... 2015.04.05. 00:45:04

Hazai naturista helyek árai, programjai 2015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SulifNéry 2015.06.03. 16:56:43

A balatonberényi programokat az egyesület honlapján már tavaly szeptember óta megtalálhatjátok:
nbbke.hu
süti beállítások módosítása